ŞANLIURFA / BİRECİK - SADETTİN-MİYESE BİLGİN ORTAOKULU

SADETTİN-MİYESE BİLGİN ORTAOKULU

Okul Müdürü Mehmet Ali ERDENİZ Müdür Yardımcısı Mehmet DULAZ
Adres
KURTULUŞ MAH. FIRAT İLKOKULU CAD. SADETTIN MIYASE BILGIN ILK OKULU BLOK NO 16 BİRECİK / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencisini bir bütün olarak gören, her öğrencinin gelişimsel süreçlerini göz önünde bulundurarak çocuğa çocuk, ergene ergen, veliye yetişkin gibi davranan, öğrencisini sorumluluk bilincine ulaşmış kişiler olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş, gelişmiş bir kurum kültürüne sahip eğitim kadrosuyla topluma uyum sağlamış ve toplumun gelişmişlik düzeyine katkıda bulunabilecek ahlak kurallarına sahip bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuzda öğretim süreçlerini kullanarak öğrencilerimizde istendik davranış değişiklikleri meydana getirmek. * Öğrencilerimizi kişisel gelişimini tamamlamış bireyler olarak yetiştirmek. * Öğrencierimizi Atatürk ilke ve inkılapları ışığında öğrenmeyi öğrenmiş, bilgisini toplumsal yaşamda kullanabilen, değişime ve gelişime ayak uydurabilen bireyler olarak yetiştirmek. * Eğitsel ve mesleki performansına ayrıca kişlerarası iletişim becerilerine özenilen bir eğitim kurumu olmak.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabah)
Başlangıç - 06:50 Bitiş - 12:20
Katı Yakıt Kalorifer
Yürüyerek ulaşım sağlanabilecek mesafededir.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz yürüyerek, kendi araçlarıyla veya il-ilçe dolmuşlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçe Merkezinde eski Adıyla Urfakapısı civarındadır.Birecik İlçesinin İlk Yerleşim yerlerinden birindedir
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Birecik İlçe Merkezine Uzaklık:1 Km´dir Şanlıurfa İl Merkezine Uzaklık:80 Km´dir Gaziantep İl Merkezine Uzaklık:60 Km´dir Nizip İlçe Merkezine Uzaklık:15 Km´dir